Onze keuken is vandaag geopend tot 21:00 uur

Reserveren

Werken bij de Herbergier

Kom jij ook werken bij het gezelligste plekje van Schin op Geul?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om ons fijne team te versterken. Werk jij graag in een laagdrempelige omgeving waar kwaliteit en vers bereid de boventoon voeren? Heb jij (enige) ervaring in de horeca of zoek je juist je eerste bijbaantje? Ben je gemotiveerd om jouw kennis en ervaring van de gastvrijheidsbranche te delen en/of wil je graag (nog meer) leren op dit gebied, dan komen wij graag met jou in contact.

Wie zijn wij?

Restaurant de Herbergier is gelegen in Schin op Geul (gemeente Valkenburg a/d Geul) en heeft 80 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen buiten. De avonden en weekenden zijn bij ons de momenten waarop het het drukst is en wij dan ook de meeste mensen nodig hebben. Ons restaurant staat bekend om haar ongedwongen sfeer en (h)eerlijke en ambachtelijk bereide gerechten. Wij werken graag samen en helpen elkaar waar nodig.

Wat bieden wij?

Bij de Herbergier maak je onderdeel uit van een gevarieerd team waar samenwerken en gezelligheid hoog in het vaandel staan en waar tegelijkertijd hard gewerkt wordt. Wij bieden een bovengemiddeld salaris, maandelijks uitkeren van de fooi naar rato van het aantal gewerkte uren, een goede sfeer, geregeld een gezellig drankje na werktijd en jaarlijks een super tof personeelsuitje.

Wat zoeken wij in een collega?

Wij zoeken enthousiaste collega’s met een proactieve houding, die met een lach op het gezicht omgaan met stress, een gastgerichte mentaliteit hebben en niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken. Ben jij leergierig, gastvrij, stressbestendig en flexibel? Dan zoeken wij jou!

Op dit  moment zijn wij specifiek op zoek naar:

  • medewerk(st)er bediening
  • medewerk(st)er keuken
  • medewerk(st)er afwas

Interesse?

Neem contact met ons op via e-mail (info@restaurantdeherbergier.nl)
of telefoon (043-4591292).

Even binnenlopen is ook altijd een optie.